Natura cumpara Avon cea de-a patra mare companie de frumusete

Tranzactie de referinta in domeniul frumusetii. Natura&Co cumpara Avon, cea de-a patra mare companie de frumusete din lume. Acest lucru marchează un nou pas major în construirea unui grup orientat spre succes, angajat într-un mod diferit de a face afaceri. Natura & Co, se tranzacționează la bursa B3 din Sao Paulo.
Combinația dintre Avon, Natura, The Body Shop și Aesop amplifică semnificativ acoperirea unui grup multi-canal, multi-brand, care va fi un lider de neegalat în segmentul Direct Sales, aducând frumusețe celor peste 200 de milioane de consumatori din întreaga lume.
Natura & Co va deține poziții de lider în vânzarea de produse cosmetice, atât online, cât și offline, atât prin produse Avon, cât și prin Natura, cu peste 6,3 milioane de consultanți și reprezentanți. Grupul va avea, de asemenea, o poziție puternică în comerțul cu amănuntul, cu peste 3.000 de magazine și o prezență digitală extinsă în toate companiile. Natura & Co va avea venituri brute anuale combinate de peste 10 miliarde de dolari, peste 40.000 de asociați, un portofoliu larg și complementar de produse pe categorii cheie și o amprentă globală în peste 100 de țări.
Fiind o companie orientată spre scopuri, Natura & Co va avea o voce mai puternică pentru care lupta, inclusiv abilitarea femeilor, combaterea crizei climatice, produse cosmetice fără cruzime și dezvoltarea legăturilor puternice cu comunitățile locale, toate acestea făcând parte din convingerea sa într-o mai bună mod de a face afaceri prin impact pozitiv social, economic și de mediu.
Natura & Co este un grup de companii ce produc si comercializeaza produse cosmetice, multi-canal și multi-brand si include Avon, Natura, The Body Shop și Aesop. Natura & Co a înregistrat venituri nete de 13,4 miliarde de dolari în 2018. Cele patru companii care formează grupul s-au angajat să genereze un impact economic, social și de mediu pozitiv. De 130 de ani, Avon a susținut femeile: oferind produse de înfrumusețare inovatoare și de calitate, care sunt vândute în principal femeilor, prin intermediul femeilor.