Promovare offline

Ce iti oferim

Un sistem de promovare offline complet, printr-o analiza de business si indentificare a surselor de promovare potrivite.

Prin parteneriate dezvoltate cu cele mai mari trusturi media din tara, oferim pachete de promovare offline la preturi competitive, dezvoltam media-planuri care sa loveasca in publicul tau tinta si ne antrenam creativitatea in modele de flyere, text, sunet si imagine din productia publicitara.

Cand Online-ul se imbita cu offline-ul, rezulta solutia optima de marketing.

Acoperirea intr-un procent cat mai mare a publicului tinta.

In primul rand, este important sa ne amintim ca nu toata lumea are acces la internet si implicit la mediul online. Datele demografice ne arata ca tinerii sunt cei mai prezenti in lumea online-ului. Ce facem daca afacerea noastra se adreseaza unui public tinta cu o medie de varsta mai ridicata? Imbinam publicitatea online cu publicitatea offline. Cum facem asta? Printr-o analiza a afacerii tale, a clientilor tai si a canalelor de marketing potrivite.

La fel ca si in mediul online, anuntul tau offline, trebuie sa devina viral. Sa fie distribuit de cel care il citeste si altor persoane, povestit de cel care il vede pe ecranul televizorului si altor prieteni. Cuvantul potrivit si popular acestei operatiuni este “din gura-n gura”. Daca reusim asta, atunci scopul unei campanii offline e realizat in intregime.

Solicita oferta,

e gratuit

Solicita sa fii contactat prin formularul de mai jos, iar in cel mai scurt timp un consultant SmartBS va lua legatura cu tine.

Ne va face placere sa te cunoastem