Pachet Marketing

Ce iti oferim

O analiza completa a afacerii tale si a potentialului tau client. Solutii concrete prin care sa ajungem la acesta.

Prin notiunea de marketing, noi am inteles sa dam valoare unei afaceri prin realizarea unei brand si gestionarea acestuia astfel incat sa il aducem la potentialul sau maxim.

In pachetul complet de marketing, imbinam partea de online cu partea de offline. Oferim solutii de creare website, optimizare seo, postari permanente pe blog si social media, concepere de banere publicitare cu impact garantat, promovare social media si google adwords, analiza rezultatelor pentru fiecare campanie online, identificarea surselor offline potrivite afacerii tale, realizarea de media-planuri publicitare, realizarea de spoturi publicitare si productia lor.

Prin notiunea de marketing noi am inteles ca lucrand impreuna, vom face ca lucrurile sa se intample.

 

Solutii de marketing complete. Offline & Online pentru ca lucrurile sa se intample

Pentru o afacere de succes, marketingul este unul dintre elementele cheie.

In multe cazuri, antreprenorul desi constient de importanta marketingului in business, alege sa se ocupe de acest element el insusi. In continuare iti vom prezenta de ce o echipa specializata in marketing va aduce un mare plus afacerii tale.

  • Vei ajunge la clientii tai tinta, care iti vor aduce vanzari. Fara vanzari nu exista afacere.

Dupa o scurta perioada de la inceperea unei campanii de marketing realizata de o echipa profesionista, veti vedea rezultate in numarul de clienti si conversia acestora in cumparatori.

  • Va creste gradul de comunicare si implicit gradul de coenstizare a mesajul transmis.

Asta se intampla prin comunicarea dintre persoane, prin barfa, sau ca sa o spunem intr-un termen mai popular, mesajul campaniei se va transmite din gura in gura.

  • Un brand promovat dupa indicatori de performanta, devine un brand puternic in care consumatorul are incredere.

Exista un motiv pentru care oamenii platesc mai mult pe Coca-Cola sau Pepsi, decat pe un produs asemanator, dar fara un nume. Motivul sunt anii de lucru din spatele acestui produs, care au format o legatura intre consumator si brand. Motivul este marketingul.

 

 

Solicita o oferta

e gratuit

Solicita sa fii contactat prin formularul de mai jos, iar in cel mai scurt timp un consultant SmartBS va lua legatura cu tine.

Ne va face placere sa te cunoastem