Promovare online

Ce iti oferim

O campanie de promovare online orientata spre clientul tau final.

Impreuna aflat care este clientul tau final, apoi ne orientam spre el prin campanii google adwords (reclame google) si social media (retele de socializare, bloguri, forumuri). Vei primi din partea noastra rapoarte de activitate saptamanale din care impreuna sa intelegem rezultatele muncii noastre.

De ce ai nevoie de promovare online?

Ai facut primul pas si ai adus afacerea ta in mediul online. Acum te intrebi de ce ai nevoie de promovare?

O pagina nepromovata, fie ea un magazin online sau un website de prezentare, este intocmai unui magazin alimentar deschis la etajul patru al unui bloc.  Promovarea online se indreapta catre publicul nostru tinta, ne face cunoscuta afacerea si implicit ne aduce clienti mai multi. Un procent tot mai mare de afaceri trec si in mediul online, acesta permitand clientilor sai sa achizitioneze produsele necesare direct din confortul livingului.

Odata ce afacerea ta a facut primii pasi in mediul online publicitatea este obligatorie, ea fiind cea care printre altele directioneaza publicul tinta catre produsele tale.

Campaniile publicitare sunt necesare si pentru un brand cunoscut. Spre exemplu Coca-Cola , investeste peste 2.000.000 € anual in campaniile sale de marketing online.

Pentru o schema bine conturata a viitoarelor tale campanii online, apeleaza cu incredere la specialistii SmarBS. Venim cu propuneri, stabilim bugete si impreuna facem lucrurile sa se intample.

Solicita consultanta,

e gratuit

Solicita sa fii contactat prin formularul de mai jos, iar in cel mai scurt timp un consultant SmartBS va lua legatura cu tine.

Ne va face placere sa te cunoastem