Magazin online

Ce iti oferim

Un magazin online la cheie, pregatit in 5 zile lucratoare de la semnarea contractului pentru expunerea produselor tale pe raft.

Complet functional pentru orice dispozitiv (laptop, desktop, tableta sau smartphone) , panou de administrare, suport tehnic 24/7 in functie de pachetul selectat.

Iata de ce ai nevoie de un magazin online

Comertul online genereaza rezultate

Tendinta de cumparaturi online este in continua crestere pe piata din Romania. Oamenii inteleg prin magazinul online, o metoda de economisire a timpului, in acest fel fiind evitata o ora de plimbare printr-un mall, sau goana nebuna pe un bulevard plin de magazine. In plus in mediul online e foarte usor de gasit pretul cel mai accesibil pentru produsul dorit.

Care sunt beneficiile tale intr-o afacere online?

Costurile unui magazin virtual sunt mult mai reduse fata de costurile unuia clasic de tip offline. Aici ne referim atat la costurile de infiintare cat si la costul de gestionare lunara a business-ului (chirie, angajati, utilitati, etc). Ajungem la un public tinta mai larg, avand acces la o vanzare pe piata interna, externa sau ambele in functie de nisa aleasa si de posibilitatile livrarii produselor comercializate. Imbunatatirea continua a vanzarilor, prin aportul specialistilor SmartBS in promovarea si optimizarea continua a magazinului tau online. Spatiu la raft nelimitat pentru expunerea produselor. Nu mai depindem de 20-100 sau 200 mp. Aici avem un spatiu nelimitat unde vom putea face loc fiecarui produs comercializat si il vom arata intregii lumi in cel mai reusit mod al sau, cu toate descrierile sale tehnice si pret / bucata.

Solicita consultanta

e gratuit

Solicita sa fii contactat prin formularul de mai jos, iar in cel mai scurt timp un consultant SmartBS va lua legatura cu tine.

Ne va face placere sa te cunoastem.