Website prezentare

Ce iti oferim

Un website cu design profesional si licenta pe viata, pregatit in 5 zile de la semnarea contractului pentru a face primii pasi in lumea internetului.

Complet functional pentru orice dispozitiv (laptop, desktop, tableta sau smartphone), panou de administrare, suport tehnic 24/7 in functie de pachetul selectat.

Inca te mai intrebi de ce ai nevoie de un website de prezentare pentru afacerea ta?

Iti vom explica in cateva randuri de ce intr-o lume a tehnologiei moderne afacerea ta risca sa ramana mediocra fara o prezentare online.

Multe companii cheltuie milioane pentru crearea de brosuri si distribuirea acestora. Avand un site web, poti uita in intregime de asta. Evolutia internetului este atat de rapida, incat in Romania la ora actuala peste 85 % din populatia tarii are acces la acesta, iar 65% din acestia folosesc internetul. Credibilitatea afacerii tale creste atunci cand este prezenta online. Marile afaceri sunt aici, bineinteles ca si afacerea ta isi merita locul. Clientii tai vor fii la curent cu ultimele noutati, cu promotiile sau noile produse oferite de tine. Ai posibilitatea de a strange informatii despre clientii tai, de a afla mai multe despre nevoile lor si a fi mai aproape de ei prin expedierea periodica sau chiar zilnica de newsletter-e. Daca ai intrebari, contacteaza echipa SmartBS. Iti vom oferii raspunsuri pe masura asteptarilor tale.

Solicita consultanta,

e gratuit

Solicita sa fii contactat prin formularul de mai jos, iar in cel mai scurt timp un consultant SmartBS va lua legatura cu tine.

Ne va face placere sa te cunoastem