Servicii

Ce au companiile in comun?

Atat un instalator locat, cat si o multinationala cu cateva mii de angajati, au un lucru in comun si anume necesitatea unui website si a prezentei sale in mediul online, atat pentru a atrage noi clienti, cat si pentru a sporii imaginea brandului sau. Vizibilitatea online este un criteriu eliminatoriu pentru compania ta, pozitia ocupata in motoarele de cautare si modul de promovare de asemenea sunt elemente importante. Practic locul tau online nu mai este un moft sau un plus pentru afacerea ta. Prezenta online este primul lucru la care trebuie sa ne gandim atunci cand pornim la un drum intr-o noua afacere.

De ce ai nevoie de profesionisti?

De ce e indicat sa apelam la serviciile unui electrician pentru a schimba o siguranta? Pentru ca se pot intampla accidente.  Din acelasi motiv e indicat sa apelam la serviciile unei companii cu specialisti in componenta, care sa lucreze la proiectul tau, sa realizeze un website, iar apoi sa se ocupe de el pas cu pas, pana cand ajunge acolo unde iti doresti. Acolo de unde apar rezultatele. Noi iti oferim siguranta, calitate si respect in relatia profesionala.

Magazin online

In 5 zile, iti oferim un magazin online complet functional, pregatit pentru expunerea produselor pe raft si suport tehnic in functie de pachetul ales.

Website prezentare

Intr-o lume a tehnologiei ai nevoie de o prezentare online a afacerii tale. In doar 5 zile. Un website de prezentare functional de pe orice dispozitiv.

Promovare online

Ai facut primul pas si afacerea ta e prezenta on-line? Acum e momentul sa o facem cunoscuta, prin pachetul de promovare cu rezultate garantate.

Optimizare SEO

Optimizarea SEO este esentiala pentru afacerea ta on-line. Search engine optimization (SEO), e factorul determinant pentru pozitionarea paginii tale in motoarele de cautare.

Identitate vizuala

Prin identitate vizuala, se intelege un nume potrivit afacerii tale, un logo explicit sau un slogan care va ramane pe buzele clientilor tai pentru mult timp.

Promovare offline

Intr-o afacere solida, promovarea online si offline, merg mana-n mana. In functie de domeniul activitatii tale, alegem solutia, intocmim media-planuri si ii dam drumul.

Solicita consultanta,

e gratuit

Solicita sa fii contactat prin formularul de mai jos, iar in cel mai scurt timp un consultant SmartBS va lua legatura cu tine.

 Ne va face placere sa te cunoastem.

Aboneaza-te

Partenerii nostrii sunt oameni bine informati. Aboneaza-te la newsletter-ul SmartBS pentru solutii inteligente de afaceri.