Optimizare SEO

Ce iti oferim

Optimizare SEO (Search engine optimization) on-page si off-page, pusa in practica de specialisti in domeniu.

Importanta optimizarii SEO pentru motoarele de cautare, este una majora, 80% dintre  utilizatorii online, cautand produsul sau serviciul necesar prin acestea.

Oferim o mare importanta acestei operatiuni si tinem legatura permanent cu tine pentru a fii la curent cu fiecare rezultat al muncii noastre.

Ce este SEO si de ce avem nevoie de el?

Search engine optimization

SEO, este procesul de optimizare al unui website, astfel incat sa functioneze cat mai bine in cautarea organica din motoarele de cautare (ex. google). Clasamentul acestora pentru termenii de cautare ce sunt cunoscuti drept cuvinte cheie, creste vizibilitatea unui sait si automat ne aduce un numar mai mare de vizitatori unici.

Ca sa o spunem mai simplu: SEO permite sa ne conectam cu cei care cauta serviciul sau produsul oferit de noi si ne ajuta sa-i transformam pe acestia in clienti. Din aceasta cauza, SEO este un serviciu obligatoriu pentru vizibilitatea noastra online.

 

 

Solicita consultanta,

e gratuit

Solicita sa fii contactat prin formularul de mai jos, iar in cel mai scurt timp un consultant SmartBS va lua legatura cu tine.

Ne va face placere sa te cunoastem