S-a lansat un nou marketplace pentru piata de home&deco

S-a lansat un nou marketplace pentru piata de home&deco

Startdecor.ro, un magazin online vechi pe piata de produse home&deco, cunoscut in Romania prin covoarele de calitate comercializate, devine marketplace pentru antrepenorii din aceasta nisa.

In cadrul sau se vor regasi produse din categorii dedicate segmentului, dar in acelasi timp se doreste si extinderea spre categorii nelistate in acest moment in site, cum ar fi obiectele de decor exterior.
Dupa patru ani de la infiintare, magazinul Startdecor insumeaza peste 10000 de comenzi online si acum se indreapta catre o noua varianta de business prin infiintarea marketplace-ului printr-o investie de 20000 euro.
“Dupa o experienta de 4 ani in e-commerce, am decis ca suntem pregatiti pentru a face urmatorul pas si a ne alinia noului trend si cerintelor pietii. Marketplace-ul Startdecor este un raspuns la aceste cerinte. Un magazin complet pentru piata de home&deco, unde utilizatorii pot cumpara toate produsele necesare locuintei dintr-un singur loc, avand diverse avantaje, precum rate, colete cu deschidere la livrare, retur imediat in cazul oricarei neplaceri, etc.” a declarat Adrian Moga, antreprenor si co-fondator Startdecor.ro.

O data cu trecerea la afacere de tip marketplace, magazinul Startdecor, devine o interfata intre magazinele partenere si clientul final.
Acest tip de afacere, aduce foarte multe beneficii partenerilor. Se face printr-o integrare rapida, fara a fi necesare anumite cunostiinte tehnice complexe. Grila de comisionare este una foarte avantajoasa, in functie de categoria asociata si cel mai important este accesul la un trafic de peste 1000 de utilizatori unici / zi.
“Noi ajutam antreprenorii sa ajunga la clientul final fara a se mai lovi de problema bugetelor alocate pentru marketing” a completat Adrian Moga.