3 idei de afaceri pentru anul 2017

3 idei de afaceri pentru anul 2017

Esti pregatit sa iti asumi lumea anteprenoriatului? Daca da, atunci acum e momentul potrivit sa o faci. Nu maine , nu peste o saptamana sau peste o luna. De astazi incepem sa punem pe hartie un business plan pentru ideea ta de afacere.

Nu esti sigur de unde sa incepi? Iata mai jos o lista formata din 3 idei de afaceri in trend cu noile cerinte de pe piata online sau offline.

Consultanta Instagram

In raportul sau anual de tendinte, The Future 100 – sistemul care monitorizeaza tendintele mari si mici de business anuale, a raportat ca tot mai multe companii folosesc reteaua Instagram pe postul unui instrument de marketing. Potrivit raportului, reteaua social media a ajuns la 400 de milioane utilizatori in anul 2016. Pentru anul 2017 se prevede o crestere de 10% in randul utilizatorilor, iar companiile care folosesc reteaua pentru marketing sa ajunga la un total de 48 %.

In ciuda popularitatii sale, nu toate firmele stiu ce face Instagram si care sunt atuurile sale. Daca aveti o pasiune pentru social media, marketing si fotografie, demararea unei afaceri in consultanta care se axeaza pe reteaua de socializare, poate fii o metoda foarte buna de a castiga bani, ajutand companiile sa imbunatateasca continutul lor si sa prospere.

Platforma de sanatate dedicata sexului frumos.

Cautarile pe motoarele de cautare, in special google pentru produsele bio folosite de femei si sfaturi de utilizare a acestora, au fost uriase in anul 2016, iar pentru anul 2017 se prevede o crestere pe acest segment. Potrivit The Future 100, acest nou val de platforme care sa reflecte un nou mod de gandire despre feminitate, emancipare si identitatea produselor va cunoaste noi orizonturi, odata cu nevoia feminina de informare.

Acest tip de business este potrivit pentru reprezentantele feminine care vor sa lanseze o afacere prin care sa ajute alte femei. Un magazin online care se concentreaza pe produse bio, sau o platforma care sa conecteze femeile intre ele, apoi cu produsele potrivite, poate constitui un cadru excelent pentru o afacere de succes.

 

platforme și întreprinderi femei-concentrat pentru femei, de femei au fost uriașe în 2015, iar acestea vor continua sa creasca in acest an. Potrivit The Future 100, acest nou val de platforme se extinde mass-media ale femeilor și care să reflecte un nou mod de gândire despre feminitate, emanciparea și identitatea de gen. De asemenea, raportul de remarcat faptul că o altă tendință mare este de a lua tabu din sănătatea femeilor.

Aspiranti femei antreprenori care doresc să facă o diferență sunt acum într-o poziție mai bună ca niciodată să lanseze afaceri care ajuta alte femei. Un magazin online, care se concentreaza pe nevoile de sănătate ale femeilor, sau o altă platformă care se conectează femeile cu resurse și produse importante, ar putea constitui un cadru excelent pentru o afacere de succes si semnificative in acest an.

Servicii de traducere in si din limbi asiatice

Tendinta de import din lumea asiatica este in continua crestere. Toate documentele produselor achizitionate din aceasta parte a lumii au nevoie de traduceri, iar traducatorii autorizati sunt prea putini.

Potrivit biroului de statistica a muncii, nevoia de traducatori autorizati pentru tarile asiatice, va creste cu pana la 45 % pana in anul 2022.Acest lucru nu poate sa insemne decat o oportunitate de afaceri pentru vorbitorii de limbi straine.